Acronis предлага три серии от безплатни уеб семинари

Acronis (www.bsd.bg/acronis-software), доставчик на достъпен, мащабируем софтуер за управление на съхранението на данни и възстановяване след бедствие, съобщи датите през месец май, на които ще се проведат трите серии от безплатни уеб семинари на теми "Защита на ценни данни" и "Архивиране и възстановяване на MS SQL сървъри".
Първия безплатен уеб семинар е за последните осъвременявания на продукта на Acronis Snap Deploy 3.0. Световното разпространение на този софтуер, който позволява на ИТ мениджърите бързо и лесно да настройват множество компютри едновременно, беше обявено по-рано този месец.Администраторите, които се интересуват от това да научат повече за уеб семинарите, които се провеждат веднъж в месеца, трябва да се свържат с marketing@acronis.com.
На всеки две седмици, компанията също така предлага уеб семинар на тема как Acronis Recovery за MS SQL Server значително намалява времето за възстановяване след бедствие, така че организациите могат да станат отново работоспособни за минути, вместо за часове.
Какво:
Защита за SQL Server с Acronis Recovery
Кога:
На всеки две седмици във вторник
(13, 27 май) в 20:00 часа
българско време
 Регистрация:
Макар архивирането на данните да е необходимо, Acronis вярва, че възстановяването на данни е най-важното – по-специално колко бързо потребителите могат да се възстановят и да станат отново производителни.Възстановяването и архивирането, основани на дисково изображение, никога не са били по-бързи и по-лесни.Участниците в третата серия от безплатни уеб семинари, предложени от Acronis, който е всяка седмица, ще научат за предизвикателствата на надеждното архивиране и възстановяване и какво да търсят при защитата на критичните за компанията данни.
Какво:
Защитата на данните става лесно с
Acronis True Image Echo
Кога:
Всеки четвъртък (на 8, 15, 22 май) от 20:00 часа
българско време
 Регистрация:
В случай на хардуерен провал, клиентите могат да използват софтуер във връзка със софтуера за архивиране Acronis True Image Echo с Universal Restore, за да направи възстановяване от ниво чист диск към напълно различен хардуер и да нaправи Exchange сървъра отново работещ много бързо.
„Загубата дори само на един ден в опити да възстановите изгубени данни в най-добрия случай е крайно неприятно или може значително да повлияе на финансовия отчет в най-лошия случай” казва Уолтър Скот, главен изпълнителен директор на Acronis.„По време на тези уеб семинари, техническите специалисти на Acronis ще обсъждат възможностите за архивиране и възстановяване, които съществуват, и как да направите правилното решение за себе си и вашия бизнес”.
Има демонстрации на живо и време за въпроси и отговори със всеки уеб семинар.

Коментар