EMC избра Ardency Consulting за управление на връзки с медиите в България

Ardency Consulting, българска консултантска компания в областта на маркетинг и ПР комуникациите, обяви днес, че е избрана да ръководи връзките с медиите на EMC България. Ardency Consulting ще предлага услуги включващи локализиране на международни прес съобщения, популяризиране на референтни проекти, медиа мониторинг и анализ (Media Response Analysis).
„След успешното откриване на офиса ни в България през 2007 година, започнахме да търсим партньор, който да обслужва маркетинг комуникациите ни тук”, каза Кристоф Лори, маркетинг мениджър за Австрия и Югоизточна Европа на EMC. „Заедно с Ardency Consulting миналата година успешно представихме на българския пазар платформата DOCUMENTUM 6 и сега решихме да разширим партньорството си, възлагайки на агенцията управлението на връзките с медиите”.
Ивайло Борисов, управляващият директор на Ardency Consulting, ще ръководи лично проекта: „Това е огромна възможност за Ardency Consulting, тъй като сме фокусирани в технологичия сектор, а EMC е водеща технологична компания и марка, за която да работим. EMC се развива много успешно в България и очакваме и занапред да допринасяме за устойчивия растеж на компанията в България”.

Коментар