Асбис възобнови партньорството с Dell

Новият дистрибуторски договор подчертава ангажираността на Dell към региона на Централна и Източна Европа, зяяви Митко Топалов

Новият дистрибуторски договор подчертава ангажираността на Dell към региона на Централна и Източна Европа, заяви Митко Топалов

Дистрибуторът Асбис България възобнови партньорството си с американския производител Dell на пазара у нас. 

Партньорите на Асбис ще получат достъп до пълната продуктова гама на утвърден производител като Dell, коментира Митко Топалов, директор на Асбис България.

Новият дистрибуторски договор подчертава ангажираността на Dell към региона на Централна и Източна Европа, посочиха още от дистрибутора.

Асбис ще предлага на своите партньори-дилъри не само продукти и технологии, но и технически консултации, обучения, семинари, както и разнообразни маркетингови програми.

Съгласно условията на новото споразумение, Асбис България е оторизиран дистрибутор на пълната гама продукти на Dell, вкл. потребителските – мобилни и настолни РС, монитори, аксесоари, както и бизнес продуктите – професионални настолни машини и монитори, лаптопи, сървъри, устройства за съхранение и мрежово оборудване.

Коментар