Galaxy S6 излиза на българския пазар

Премиум смартфонът Galaxy S6 бе представен вчера в модерен столичен клубове

Премиум смартфонът Galaxy S6 бе представен вчера в модерен столичен клуб

Двата нови флагмана Galaxy S6 edge и S6 на Samsumg дебютираха пред българска аудитория. Премиум моделите идват в България само няколко седмици след световната им премиера, която се състоя на мобилния конгрес в Барселона през март, и ще бъдат в търговската мрежа на телекома от 14 април, стана ясно на съвместно представяне от Samsung и Виваком.

Samsung Galaxy S6 edge и S6 впечатляват с елегантен дизайн, метална рамка и стъклен корпус. Безспорно най-иновативният елемент в Samsung Galaxy S6 Edge е неговият извит 5,1-инчов Super AMOLED дисплей с Quad HD резолюция. Екранът продължава в двете външни страни на корпуса на телефона, като създава усещане за дълбочина и безкрайност на картината.

Двата смартфона стъпват на първия в света 14-нм процесор (с 4 ядра на 2,1GHz и още 4 на 1,5GHz). Устройствата работят под управление на най-новата версия на операционна система Android – v5.0 Lollipop. Разполагат с две камери – 16MP стандартна с оптична стабилизация и 5MP селфи камера, както и със сензори от ново поколение за пръстови отпечатъци и пулс.

Galaxy S6 и Galaxy S6 edge идват с вградена технология за безжично зареждане, сертифицирана по WPC и PMA. В допълнение, стандартното жично зареждане е по-бързо отколкото досега – 10 минути зареждане с включено зарядно с кабел осигурява 4 часа за използване на смартфона.

Виваком ще предлага Samsung Galaxy S6 edge в бял, черен и златист цвят на цена от 45,90 лв. на месец при сключване на двугодишен договор за абонаментен план MaxiCall XXL. Златният вариант ще бъде наличен в търговската верига на оператора до края на май.

Моделът Samsung Galaxy S6 ще се предлага в бял и черен цвят на цена от 39,90 лв. на месец с тарифен план MaxiCall XXL за две години, уточниха от Виваком.

Коментари по темата: „Galaxy S6 излиза на българския пазар”

добавете коментар...

  1. Android sux

    Е защо ми е S6, като мога да си взема оригинала с отхапаната ябълка? Тия корейци вече нямат никакъв срам, крадът и дизайн и всичко…

  2. harry

    haskai bastu na:-))))))))))))))

  3. dasdsdasds

    a moje li mackata za edna nosht vmesto telefona

Коментар