Vbox7.com сключи договори с Пайнер и ProAmSports.bg

Популярният български сайт за обмен на потребителски генерирано съдържание vbox7.com сключи договори за ползване на оригинално съдържание с две български компании. ProAmSports.bg и Пайнер ще предоставят аудио, видео и снимков материал за целите на сайта, съобщиха от Нет Инфо.БГ, в чийто състав е vbox7.

Оригиналното съдържание на сайта на спортна тематика и продукцията на Телевизия „Планета” ще бъдат представени в тематично обособени канали в сайта.

„Така потребителите могат да намират по-лесно харесваните от тях песни и видео клипове на музикална и спортна тематика”, каза Слави Николов, един от основателите и понастоящем управител на vbox7.com.

Тази стъпка ще популяризира видеото като медиен формат не само със забавен, но и с образователен ефект, единодушни са страните-партньори.

Според Христо Гюрковски, собственик на proamsports.bg, подобен тип партньорство позволява намирането в интернет на съдържание, което стандартните медии не могат да предоставят.

„Винаги сме се стремели към легализиране и регламентирано разпространение на продуктите на „Пайнер” в интернет пространството. В лицето на Нет Инфо виждаме подходящ партньор, чрез който нашата концепция ще получи практическа реализация и реални измерения онлайн”, заяви Христо Димитров, управител на телевизия „Планета”.

Коментари по темата: „Vbox7.com сключи договори с Пайнер и ProAmSports.bg”

добавете коментар...

  1. grigo

    Точно клиповете на планета имат образователен ефект, затова повечето ученички са …, а учениците мутри:)))))

Коментар