AMD и Avid обединяват усилия в 4K технологиите

Създателите на дигитално съдържание с графични решения AMD FirePro ще получат 4K поддръжка в целия процес на редактиране, възпроизвеждане и управление, след като AMD обяви сертификация на Avid Media Composer 8.4 – водещо приложение в нелинейното редактиране на видео.

Професионалната графика AMD FirePro за Windows и Mac ще подобри възможностите на Avid Media Composer за редактиране на мултимедийно съдържание

Професионалната графика AMD FirePro ще подобри възможностите на Avid Media Composer за редактиране на мултимедийно съдържание

Професионалната графика AMD FirePro за Windows и Mac ще подобри възможностите на Avid Media Composer за редактиране на големи обеми мултимедийно съдържание с висока резолюция, както и управлението и съвместната работа с мултимедия в реално време.

Клиентите на Avid Media Composer ще могат да се възползват от развитите 4К възможности на AMD FirePro GPU за работа с паметта и с множество дисплеи. Благодарение на партньорството между AMD и Avid, те ще получат допълнителна поддръжка на своите креативни проекти.

„Създателите на филми и дигитално съдържание, както и разпространителите сега ще разполагат с още повече средства, за да дадат криле на своето въображение”, коментира партньорството Дана Ружичка, вицепрезидент продуктов маркетинг в Avid.

Коментар