HTC One M8s – с акцент върху дизайна и удобството

HTC One M8s има 5-инчов Full HD дисплей и цели 16GB вградена памет

HTC One M8s има 5-инчов Full HD дисплей и цели 16GB вградена памет

HTC въвежда на пазара нов смартфон с изцяло метален и заоблен корпус и качествен звук. Моделът HTC One M8s има 5-инчов Full HD дисплей с покритие Corning Gorilla Glass, което го прави по-здрав и устойчив на наранявания.

„Това, което най-много отличава HTC One M8s, са дизайнът и конструкцията. Създадохме смартфон с идеята за комфорт – да бъде не само удоволствие да го гледаш, но и да го докосваш, да пасва перфектно в дланта ти”, заяви Николай Нанков, регионален мениджър на HTC за България и Македония.

HTC One M8s идва с 5-мегапикселова предна камера за селфи и основна камера 13MP за прецизни снимки. Софтуерът HTC Eye Experience позволява редактиране на снимките и разширява възможностите за използване на камерата. Аудио системата се състои от два стерео-говорителя и технология HTC Boomsound, която обезпечава качествен звук.

HTC One M8s стъпва на осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 615 Octa-Core и се захранва от батерия с капацитет 2840 mAh. Моделът работи с най-новата версия на операционната система Android Lollipop 5.0 и фирмения софтуер HTC Sense 7.0.

Популярният HTC BlinkFeed дава мигновен достъп до социално съдържание и актуални новини, събрани на едно място. Функциите за удобна и лесна употреба на смартфона са надградени с технологията Motion Launch, благодарение на която потребителите могат да отговорят на входящо повикване само с доближаване на смартфона до ухото. По същия начин HTC Switch помага за лесното преместване на цялото съдържание и информация от друг Android телефон или от iPhone

HTC One M8s разполага с 16GB за съхранение на файлове и записи. Паметта може да бъде увеличена чрез микро SD карта с капацитет 128GB. Смартфонът вече се предлага у нас в търговската мрежа на Теленор.

Коментар