Интелиджънт Системс България отличена със статуса LS Retail Diamond Partner

През настоящата година отличието „Диамантен Партньор” беше връчено едва на 10 от най-големите стратегически партньори на LS Retail по цял свят

През настоящата година отличието „Диамантен Партньор” беше връчено едва на 10 от най-големите стратегически партньори на LS Retail по цял свят

Българската софтуерна компания Интелиджънт Системс беше удостоена със статуса LS Retail Diamond Partner. Това се случи по време на конференцията conneXion 2015, провела се от 14 до 16 април 2015г. в хотел Армани, Дубай.

Признанието идва от исландския софтуерен лидер LS Retail, в резултат на множеството успешно реализирани проекти в областта на хотелиерството и търговията на дребно. През настоящата година отличието „Диамантен Партньор” беше връчено едва на 10 от най-големите стратегически партньори на компанията по цял свят.

„Щастливи сме да наградим Диамантените партньори за 2015г. за техните изключителни постижения”, заяви Магнус Нордал, CEO на LS Retail. „Успехът на LS Retail е пряко зависим от експертизата, отдадеността и работата на нашите партньори. Диамантените партньори са най-добрите от най-добрите в нашата голяма мрежа. С голямо удоволствие LS Retail отличава Intelligent Systems Bulgaria за постиженията им през изминалата година и за изключителната им отдаденост към целта ни решенията за търговия и хотелиерство да бъдат „По-лесни, По-опростени и По-бързи”, добави още той.

Основна цел на ежегодното събитие е да представи пред стотици бизнес и IT потребители на LS Retail новостите в софтуерните решения за корпоративно управление в Ритейл и ХоРеКа сектора. Конференцията conneXion също така предоставя възможност за обмяна на опит и идеи, и представя визията на компанията за бъдещото развитие на индустрията.

„След като миналата година получихме статус на Platinum partner си поставихме следващата цел. Днес Intelligent Systems Bulgaria вече е сред 10-те компании с най-високо партньорско отличие от LS Retail. Нареждането ни сред „големите” в бранша е преди всичко заслуга на специалистите от нашия екип, поради което искам да им благодаря за професионализма и всеотдайността, с която изпълняват всеки един проект”, заяви г-н Калин Цветанов, CEO на Интелиджънт Системс България.