Енергийни лидери представят ИТ решения на форум

На 28 май в хотел „Шератон”, София ще се проведе V национална конференция „ИКТ за енергетиката, ютилитис и инфраструктурата”. Новостите в събитието, организирано всяка година от ICT Media, са ИКТ иновациите в инфраструктурните проекти у нас и екологичните технологии.
Димчо Михалевски, зам. министър на регионалното развитие и благоустройството, Виктория Поповска, ръководител управление ЕТО, ЕСО АД, Енчо Георгиев, ИТ мениджър, ВиК Пловдив, Пламен Никифоров, директор на дирекция „ВиК”, МРРБ, Стоян Стоянов, директор на Поделение „Енергетика”, Национална компания „ЖП инфраструктура”, Атанас Марин, ИТ мениджър, ЕСО АД, Иван Чолев, ръководител на звено „Информационно обслужване”, Топлофикация-Перник, както и представител на Енел ще представят най-новото в навлизането на информационни технологии в енергийния, комунален и инфраструктурен бизнес, както и в нормативната база, регламентираща секторите.
Сред основните акценти на конференцията ще са и подобряването на обслужването, ефективността и конкурентоспособността чрез ИКТ, приложението на ИТ в управлението на енергийния сектор и др.
Събитието събира на едно място, ангажирани в мащабни проекти висши мениджъри от частни и държавни енергийни и ютилити компании, експерти, представители на публичната администрация и на ИКТ доставчици.
Форумът отваря вратите си пред взимащите решения в този сегмент, пред онези, които са се посветили на развитието на ИКТ в полза на енергийния и ютилити сектор.

Коментар