Opera 29 идва с редица подобрения

От едно устройство потребителят може да получи достъп до табовете, отворени на друго устройство

От едно устройство потребителят може да получи достъп до табовете, отворени на друго устройство

Излезе версия 29 на браузъра Opera, разработка на едноименната норвежка компания. Най-съществената промяна в новото издание е подобрената синхронизация между десктоп и мобилната версия на Opera 29.

От едно устройство потребителят може да получи достъп до табовете, отворени на друго устройство. За целта е необходимо потребителят да влезе с един акаунт My Opera Account и на двете устройства, в резултат на което на началната страница се появява списък с отворените табове на другото устройство.

Броят на т.нар. „горещи клавиши” е увеличен значително във версия 29 и освен това тези клавиши са настройваеми. Opera 29 идва и с най-големия списък от клавиатурни комбинации – повече, отколкото във всеки друг браузър.

По искане на потребителите е увеличен и броят на жестовете, изпълнявани с помощта на мишката. Сред по-малките промени са подобреният експрес-панел, центрирането на картинки, отваряни в пълен формат, и опростеният достъп до историята на посещенията на уеб страници.

Потребителят е улеснен и в това да разбере от кой таб идва звукът – във версия 29 на Opera е предвиден специален знак, който се повява в съответния таб.

Даунлоуд: Opera 29

Коментари по темата: „Opera 29 идва с редица подобрения”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Наи добрия браузар за мен лично 😉

Коментар