50% отстъпка за мобилен интернет за целия срок на договора от VIVACOM

София, 05.05.2015 г. – Допълнителните пакети за мобилен интернет от VIVACOM + Data S / M / L вече се предлагат с 50 % отстъпка за целия срок на договора при сключване на двугодишно споразумение. Пакетите дават възможност на потребителите да сърфират неограничено в 3G мрежата с най-добро покритие, като същевременно с това предвиждат и контролират напълно месечната си сметка.

Базовият вариант + Data S с включени 60 МВ на максимална скорост вече ще струва само 2,90 лв. на месец за срок от две години. Средният пакет + Data M с 300 МВ на максимална скорост е на цена от 4,90 лв. на месец, а за абонатите с най-голямо потребление + Data L предлага 1500 МВ на максимална скорост само за 7,90 лв. на месец. За всеки един от допълнителните абонаменти клиентите получават неограничени мегабайти трафик за сърфиране в интернет, след изчерпване на включените на максимална скорост. По този начин абонатите могат винаги да са на линия, да комуникират през социалните мрежи в движение и да използват пълните функционалности на своя смартфон.

Атрактивната промоция е валидна от началото на месец май до края на юни 2015 г., както за настоящи, така и за нови частни или бизнес абонати.

Коментари по темата: „50% отстъпка за мобилен интернет за целия срок на договора от VIVACOM”

добавете коментар...

  1. Дрън

    До кога ще правят хората на идиоти!?

    Продават ОГРАНИЧЕН по обем трафик и по скорост интернет, а говорят за неограничено сърфиране!?

    ” … на потребителите да сърфират неограничено … ”

    Комисията за защита на потребителите и глоби за подвеждаща и невярна информация!

Коментар