Да направим сайт за абитуриентския бал

Абитуриентският бал се случва веднъж в живота на всеки ученик, а спомените и емоциите от тази вечер остават с години в съзнанието ни. Какво по-добро средство да запазим тези спомени и да съберем на едно място всички снимки, видео – клипчета и пожелания от създаването на специален Интернет сайт за събитието.
За да направи по-достъпна тази възможност доставчикът на домейни и хостинг услуги СуперХостинг.БГ (www.superhosting.bg) обяви, че ще подари домейн (за срок от една година) на всеки абитуриент, който реши да използва хостинг услугите на компанията. Промоцията важи до края на месец май 2008 г. и е само за ученици, които докажат, че завършват средното си образование тази година. Самият сайт може да бъде създаден и след срока на промоцията.
„Това е чудесна възможност, защото ще улесни създаването на сайтове на завършващите класове и випуски. Дори отделни ученици ще искат да си направят собствени сайтове със снимки от бала или пък да подарят такива на гаджетата си“ – твърди Емо Димитров, ученик от 12Д клас на 33-та Езикова гимназия, който вече е решил да се възползва от промоцията.
Един Интернет сайт на випуска или класа може не само да обедини за спомен снимките и клипчетата от абитуриентския бал, но и да спомогне много за бъдещата комуникация между съучениците. Ако към него бъде създаден форум или блог, сайтът ще послужи на приятелите от училище, независимо дали следват висшето си образование в друг град, или държава, винаги да могат да поддържат връзка с бившите си съученици, да разказват преживяванията си или да споделят своите успехи.

Коментар