В Пикадили ще могат да се плащат данъци и битови сметки

Клиентите на супермаркети Пикадили ще могат да плащат данъци, сметки за комунални-битови услуги, Интернет, кабелна и сателитна телевизия на Информационните щандове във всички супермаркети от веригата. Новата услуга е резултат от сътрудничеството с „Изипей”АД и стартира на 19 май.

Самото плащане в брой на битовите сметки на едно гише се базира на изградената от “Изипей” АД инфраструктура за приемане на плащания в полза на комунални търговци. Участници в системата са практически всички доставчици на комунално-битови услуги, мобилни оператори и Интернет доставчици в страната. Основните услуги, които позволява системата Easypay са: плащане на битови сметки на едно гише /ток, вода, телефон, GSM, Интернет/към всички доставчици на тези услуги; плащане на данъци; изплащане на болнични; други платежни услуги.
„Нова услугата е много ценна за клиентите ни, защото им спестява време, и е подчинена на идеята да свършат максимално много работа на едно място – в Пикадили.”, коментира Мариана Хаджиева, Маркетинг мениджър на веригата супермаркети.
Система Easypay представлява мрежа от организации: банки, големи търговски вериги, бензиностанции, в която се предлагат широк набор платежни услуги. Пикадили е първата българска верига супермаркети, която се включва в системата, за да допълни най-добрите практики в търговската си и клиентска политика.

Коментар