Мобилно приложение Dir.bg Flight Mode – хит в Google Play

Версия 1.1.4 на Dir.bg Flight Mode предлага едни от най-атрактивните за масовия потребител функционалности като четене на новини в офлайн режим

Версия 1.1.4 на Dir.bg Flight Mode предлага едни от най-атрактивните за масовия потребител функционалности като четене на новини в офлайн режим

Мобилното приложение на Dir.bg успя да заеме едно от първите места в секцията „Водещи приложения от новини и списания” в Google Play Store. Признанието на потребителите на Android беше отчетено за рекордно кратко време, като само в първите 30 дни след своето последно голямо обновяване, Dir.bg Flight Mode се изкачи нагоре в класацията и от 22-ро апликацията вече е на 4-то място, според общия интензитет на изтеглянията в журнала на Google.

Версия 1.1.4 на приложението предлага едни от най-атрактивните за масовия потребител функционалности като четене на новини в офлайн режим, получаване на известия в лентата с нотификациите и опция за персонализация на новинарското съдържание от отделните категории: „Важни новини” (BreakingNews), „Днес (Политика, Общество и др.)”, „Лайфстайл”, „Спорт”, „Tехнологии” и „Финанси”.

Порталът е с един от най-високите коефициенти на постоянна аудитория в страната, а два от най-реномираните глобални анализатори Alexa и Gemius класираха Dir.bg като първа уеб медия в България за февруари и март 2015 г. От медията подчертаха фокуса върху интеракцията със своите потребители – ежедневно генерираните 15-20 хиляди коментара на читатели и възможността потребителите да разменят по между си лични съобщения.

Читателите на Dir.bg се включват активно и в анкетите, качени на сайта. Хората дават гласа си по-най-актуалните теми, като често гласуващите надвишават 20 000 души в отделните допитвания. Проучването на сайта, свързано с нагласите на хората за доверието в кабинета, беше определено от Слави Трифонов като особено надежден източник на информация. Според водещия на телевизионното шоу, анкетата на Dir.bg представя по-достоверни данни от тези на социолозите.

Даунлоуд: Dir.bg Flight Mode

Коментари по темата: „Мобилно приложение Dir.bg Flight Mode – хит в Google Play”

добавете коментар...

  1. :o)

    Омирам от смях на тези коментари 😀 😀 😀

  2. Хиронимус Бот

    Абе коя година сме?!

  3. Дръвчо

    Е сега ще ви влезе Dir.bg в дирника на всеки потребител със смартфон. 🙂

  4. harry

    Ами, да си влизал:-)))))))))

  5. Beyond

    Не съм влизал в Dir.bg поне от 10 години.

Коментар