Макс планира нови услуги на българския пазар

Нейчо Величков, новият CEO на Макс, има 20-годишен опит в телекомуникациите, работейки за различни международни оператори и консултантски организации

Нейчо Величков, новият CEO на Макс, има 20-годишен опит в телекомуникациите, работейки за различни международни оператори и консултантски организации

Телекомуникационният оператор  Макс ще предложи тази година нови за българския пазар услуги, стана ясно след назначението на Нейчов Величков за изпълнителен директор на компанията.

Величков идва на мястото на Питър Ковел, който заемаше длъжността изпълнителен директор от 2013 г. Новият CEO има 20-годишен опит в телекомуникациите, работейки за различни международни оператори и консултантски организации. Ковел остава като съветник на компанията и на изпълнителния директор.

„Поставяме си високи цели в компанията и планираме през тази година да предложим на потребителите иновативни услуги, нови за българския телекомуникационен пазар”, коментира назначението си Нейчо Величков. От компанията не уточняват какви ще бъдат новите услуги.

В началото на 2015 г. Макс демонстрира HD гласови и видео услуги през своята 4G LTE мрежа със скорост на даунлоуд до 75 Mbps. Компанията оперира първата у нас 4G LTE мрежа, която вече обхваща 15 града и курортни населени места в страната, покривайки 50% от градското население.

Коментари по темата: „Макс планира нови услуги на българския пазар”

добавете коментар...

  1. :o)

    CEO-та летят из пространството 🙂
    Любимо в бизнеса – нов CEO, нов CEO, нов CEO а всичко същото 🙂

  2. ppp

    За този човек … мисля, че щеше да му отива ако има два златни зъба.

  3. Iv

    Ще увеличат само ограничения и таксуването на техния неограничено ограничен Интернет.

    Неограниченият Интернет, който Макс телеком предлагат е:
    * е ограничен по обем трафик
    * е ограничен по скорост
    * интерната пада на такава ниска скорост, че на практика се спира достъпа до Интернет след изчерпването на лимитирания трафика на така наречения “неограничен” Интернет.

    Цените са високи
    Освен това Макс телеком ползва инфраструктурата на мобилните оператори и препродава чужди услуги – неизгодни на крайните клиенти.

    Такъв ухилен мазник – подканва хората още да му пълнят торбите с много пари 🙂

  4. Jon

    Да вземете да увеличите обхвата а не услугите.

  5. Златан

    На открито в София е добре и с телефон д lte. На нисък етаж в затворен комплекс модемът с двете антени трябва да е на високо за нормален интернет. На висок етаж си е екстра.

Коментар