D-Link улеснява споделянето на информация в мрежата

Ново устройство за съхранение на данни улеснява споделянето и цялостното управление на информацията в мрежата. Моделът DNS-343 на D-Link предоставя гигабитов интерфейс и е проектиран така, че да побере 4 твърди диска, на които се съхраняват документи, файлове и мултимедийно съдържание, достъпни централно за всички оторизирани потребители в мрежата.
Вграденият в устройството FTP сървър позволява достъп до информацията през Интернет. Всички технически настройки и информация за капацитета и свободното място на хард дисковете могат да бъдат преглеждани директно на специалния външен екран на DNS-343.
Вградената RAID5 технология ускорява процеса на четене и търсене в съхранената информация и предпазва от загуба на данни вследствие на неочаквани сривове на системата.
DNS-343 e предназначен за нуждите на малки и средни фирми от оптимизирани комуникации и сигурно споделяне на информацията. Устройството разполага с един 10/100/1000Mbps Gigabit Ethernet порт и побира до 4 SATA твърди диска, което означава до 4 терабайта капацитет. Включва също така и 1 USB 2.0 принтер порт.
Устройството е съвместимо с Windows, Linux и MacOS операционни системи. Към комплекта е включен и софтуер за резервиране на данните.

Коментар