Започват сертификационни програми по информационна сигурност

Най-голямата организация за ИТ обучение у нас New Horizons Bulgaria, част от световната мрежа учебни центрове New Horizons Computer Learning Centers, и компанията Mile2 стартират официални обучения за актуални сертификации по информационна сигурност – CISSP, CompTIA Security+, CPTS и CFED.
Серията от тренинги ще се проведе от сертифицирани инструктори на световния доставчик на обучения и консултации по специализирана информационна сигурност Mile2 в периода 16 юни до 11 юли в новооткрития учебен център на New Horizons Bulgaria.
Сертификационният курс Certified Information Systems Security Professional (CISSP) гарантира компетенции в десетте области на (ISC)² CBK, а титлата CompTIA Security+ е разпозната в ИТ индустрията като първа крачка за специалисти, които навлизат в областта на информационната сигурност и покрива комуникационна и инфраструктурна сигурност, криптография, сигурност на операциите и концепции за сигурност.
След обучението по Certified Penetration Testing Specialist (CPTS) участниците ще придобият актуални практически умения за проверка на най-новите уязвимости и възможности за неоторизирано проникване в различните системи в ИТ инфраструктурата – файлови и уеб сървъри, сървъри за бази данни, безжични мрежи и системи за защита.
Сертификационният курс Computer Forensics & Electronic Discovery Training (CFED) е предназначен за организации и компании, които искат да предприемат коригиращи действия към извършени компютърни престъпления, да съберат доказателства за възбуждане на съдебен процес или да разкрият вина чрез електронни улики.
Официалните тренинги в New Horizons Bulgaria подготвят участниците за придобиване на световно признатите сертификати CISSP, CompTIA Security+, CPTS и CCE.

Коментар