Acronis с ново решение за защита на данните

Ново приложение на компанията Acronis позволява на ИТ мениджърите в малките фирми, които използват Microsoft Small Business Server (SBS), да архивират и възстановяват физически и виртуални сървъри.
Софтуерът Acronis True Image for Microsoft Small Business Server ще се продава заедно с Acronis Universal Restore – програма, която позволява на потребителите да възстановяват изображение върху изцяло различен хардуер, съобщиха от Бизнес Софтуер Дистрибутор.
Последното допълнение към гамата бизнес продукти на Acronis за архивиране и възстановяване, миграция и виртуализация е предназначено специално за малки фирми, които обикновено не разполагат с ИТ персонал на пълен работен ден. За тях компанията предлага поддръжка с приоритет (Acronis Maintenance and Priority Support ) през първата година. Услугата осигурява денонощен достъп до поддържащия персонал, който може да посъветва потребителите за най-добрите практики при архивиране и възстановяване след бедствие, както и за отстраняване на проблеми, когато те възникнат.
Комбинацията от Acronis True Image с Microsoft Windows Small Business Server осигурява мощен инструмент за възстановяване след бедствие и миграция на системата. Като използва Acronis Virtual Live Data Format, за да раздели съдържанието на диска от основния файлов формат и платформената зависимост, Acronis True Image създава преносимо изображение, независимо от хардуерната платформа, което може да бъде възстановено директно към и от която и да е виртуална или физическа работна среда.
Цената на Acronis True Image for MS Small Business Server заедно с Acronis Universal Restore е 418,80 евро на сървър. Поддръжката с приоритет на Acronis, която осигурява на потребителя денонощна поддръжка по телефона, безплатни обновления и трансфер на знания, се изисква като условие за първата година, а цената й се базира на броя закупени лицензи.

Коментар