Парафлоу стартира лятна стажантска програма

Системният интегратор Парафлоу стартира стажантска програма Лято 2008, насочена към студенти, изучаващи ИТ дисциплини в българските университети.

Компанията ще осигури практическо обучение, запознаване с новостите в ИТ и работа в професионална среда, става ясно от съобщение в “IT in the Press”. В програмата могат да кандидатстват студенти и специализанти, които са завършили семестриално втори курс в специалностите компютърни системи и технологии, комуникационна техника и технологии, електронна техника и технологии, системи за управление, информатика или информационни технологии.

Кандидатстването за програмата ще продължи до 30 май, като автобиографии и мотивационни писма се приемат на адрес: jobs@paraflow.bg. В програмата е предвидено обучение по основните дейности на фирмата, тестови постановки в техническите лаборатории и работа по текущи проекти на Парафлоу.

Кандидатите трябва да имат знания и интереси в областта на мрежовите решения, системни софтуерни решения, наблюдение и управление на ИТ инфраструктури, специализирани софтуерни решения, мобилни мрежи и структурни кабелни системи. Участниците в програмата ще бъдат селектирани по документи и чрез интервю.

Коментар