По-ниски цени за AVG и GFI до края на юни

При покупка на нов или подновяване на действащ лиценз на AVG за бизнес цели за 2 години, клиентите ще получат трета година безплатно

При покупка на нов или подновяване на действащ лиценз на AVG за бизнес цели за 2 години, клиентите ще получат трета година безплатно

Бизнес Софтуер Дистрибутор обяви по-ниски цени за някои софтуерни продукти до 30 юни 2015 г. В промоцията са включени решенията за антивирусна защита и интернет сигурност от AVG, както и продуктите за следене и управление на сървъри и мрежи от GFI.

При покупка на нов или подновяване на действащ лиценз на AVG за бизнес цели за 2 години, клиентите ще получат трета година безплатно, уточниха от Бизнес Софтуер Дистрибутор. С покупката на AVG за малък офис клиентът получава и лиценз за бизнес продукт с конзола за отдалечено инсталиране и администриране.

25% е отстъпката при преминаване от Mircosoft Forefront за Exchange към GFI MailEssentials и от Forefront Threat Management Gateway към GFI WebMonitor. Наскоро Microsoft прекрати поддръжката на двата продукта и решението на GFI се явява адекватна алтернатива, с добри допълнителни функционалности.

При покупка на нови лицензи на GFI Archiver, отстъпката е 30%. Този продукт позволява архивиране и управление на имейли, календари и файлове в Microsoft Exchange от едно място, поясниха от доставчика.

20% е отстъпката за нови лицензи на GFI LanGuard и GFI EndPointSecurity, чрез които потребителите могат да следят уязвимости и актуализации на софтуера в мрежата и да ограничат достъпа на външни устройства до данните в организацията.

Коментар