AMIDuOS – превръща Windows PC в Android устройство

Приложението AMIDuOS преобразува Windows в среда за работа с Android приложения

Приложението AMIDuOS преобразува Windows в среда за работа с Android приложения

Много потребители се изкушават от възможността да използват приложенията за Android – популярната мобилна платформа – на своите Windows компютри и таблети. Един инструмент за тази цел е приложението AMIDuOS, което превръща Windows компютър в Android устройство.

Смисълът от подобна трансформация е, че леката и опростена система Android 4.2.2 е по-подходяща за много задачи, отколкото Windows, дори при работа на лаптоп. Чрез AMIDuOS получавате достъп до огромен брой приложения за Android, както и поддръжка на няколко онлайн магазина за приложения, вкл. Amazon, чрез инсталиране на допълнителен пакет.

Приложението AMIDuOS може да се свали от официалния сайт на проекта за 10 долара и да се инсталира на Windows PC. Подобно решение може да се окаже особено удачно за неопитни потребители, които намират Windows за твърда сложна система, докато Android е създадена именно за максимално лесна употреба.

Разработчикът на приложението обещава обновление до версия Android 5.0 в близко бъдеще, така че нищо чудно компютърът ви да се актуализира до новата ОС преди смартфона.

Даунлоуд: AMIDuOS

Коментари по темата: „AMIDuOS – превръща Windows PC в Android устройство”

добавете коментар...

  1. Хихи

    Смисълът от подобна трансформация е, че леката и опростена система Android 4.2.2 е по-подходяща за много задачи, отколкото Windows, дори при работа на лаптоп.

    Определено е безсмислено на нещо различно от touch screen 🙂

Коментар