Vertu Aster – луксозна линия дамски смартфони за лятото

Дамските смартфони на Vertu имат екран с диагонал 5,1 инча и резолюция Full HD, защитен с поликристали от сапфир 117 карата

Дамските смартфони на Vertu имат екран с диагонал 5,1 инча и резолюция Full HD, защитен с поликристали от сапфир 117 карата

Производителят на луксозни смартфони Vertu обяви лятната си колекция Aster, предназначена за дамската аудитория. Както и останалите модели на компанията, смартфоните Vertu Aster предлагат широки възможности за персонализация – от нанасяне на монограми до гравиране.

Vertu Aster Calf идва в четири пастелни оттенъка: аквамарин, розова орхидея, вар и карамел. Всяко устройство е направено от полуматова кожа със зърниста структура. Моделите Vertu Aster Quilt са завършени с ватирана тележка кожа в два цвята – синьо и черно.

Дамските смартфони имат екран с диагонал 5,1 инча и резолюция Full HD, защитен с поликристали от сапфир 117 карата. 13-мегапикселовата камера е сертифицирана от Нasselblad, процесорът е четириядрен, предвидена е поддръжка на 4G.

Купувачите на Aster получават смартфон с операционна система Android и достъп до всички услуги на Vertu: Concierge от ниво Classic, Vertu Life и Vertu Certainty, вкл. безплатен Wi-Fi достъп до интернет през мрежа от 18 милиона точки за достъп в 123 страни.

Коментар