„Дни на Сиско” ще се проведат в четири града в страната

Сиско Системс организира семинари „Дни на Сиско” в четири града – Русе, Стара Загора, Варна и Бургас. По време на презентациите ще бъдат представени решенията на Сиско, подходящи за различните бизнеси и ролята на комуникационните технологии за постигане на по-добри резултати и оптимизиране на дейността на компаниите.
На събитията в Русе, Стара Загора, Варна и Бургас са поканени представители от различни видове компании и организации, както и на големите предприятия от регионите. Ще бъдат представени най-новите технологии на Сиско в областта на конвергентните локални мрежи, обединените комуникации и безжичната свързаност,  които са от ключово значение за развитието на всеки бизнес. Клиентите ще видят демонстрация на възможностите на Сиско IP телефония и пример на безжична свързаност – интеграцията с баркод четци и с тагове за определяе на местоположението.
На семинарите наш клиент ще сподели опита и впечатленията си от внедряване на оборудване на Сиско Системс. Ивайло Петров, ИТ мениджър на „Интертръст холдинг” ще представи ползите за тях  от изграждането на единна мрежа, обединяваща всички комуникации.
Сред акцентите в представянето на Сиско е програмата за финансиране, която позволява на компаниите да закупят комуникационно оборудване на кредит или лизинг при изключително изгодни условия. Програмата на Сиско за финансиранедава възможност на бизнеса бързо и лесно, с минимални първоначални инвестиции, да използва предимствата на мрежовите технологии.
Деян Иванов, EUGA (European Union Grant Advisor) консултант за България ще информира клиентите за възможностите за финансиране, предоставяни от фондове на Европейския съюз в областта на иновациите, информационните и комуникационни технологии.

Коментар