Микроинвест засилва продажбите на компютри

Системата Microinvest Авангард представляват цялостно POS оборудване за едно работно място

Системата Microinvest Авангард представляват цялостно POS оборудване за едно работно място

Доставчикът на софтуер за счетоводство и търговска дейност Микроинвест отчете повишено търсене на компютърни системи „Авангард”. Компанията започна да продава хардуер преди няколко години, но компютрите й станаха популярни сред клиентите едва с въвеждане на линията Microinvest Авангард.

„Вече продаваме по 9-10 системи на седмица. При последните системи Авангард процесорът е по-бърз, паметта е разширена и няма увеличение на цената. Добавихме и 12 месеца гаранция”, сподели Виктор Павлов, управител на Микроинвест.

Той подчерта, че най-накрая са намерили перфектния баркод скенер. Новият модел работи по-добре дори от Motorola LS 2208 и има много ниска цена. Серията POS принтери, предлагани към системите, също „са близки до съвършенството”, по думите на Павлов.

„Досега нямаме нито един принтер с проблеми. Новото е, че принтерите ще поддържат всички интерфейси: Serial, USB, Parallel и обърнете внимание: LAN!”, допълни той.

Целта на Микроинвест е да реализира голям обем от продажби на такива системи и дори да стане лидер на пазара. „Ние няма да правим широк набор от устройства, но ще подберем най-продаваемите периферни компоненти и ще гарантираме тяхната постоянна складова наличност”, заяви управителят на компанията.

От началото на юни Микроинвест добави нова линия Авангард Touch. Тази система съдържа професионален POS компютър Wincor Nixdorf, произведен в Германия, професионален 15-инчов TouchScreen на ELO, специална стойка на монитора, която го държи във въздуха, клиентски дисплей на същата стойка, принтер Wincor Nixdorf, който може да работи с термо хартия и с матричен печат едновременно, професионално чекмедже за пари, лиценз за Windows 7 Professional, клавиатура, мишка и всички необходими кабели.

Клиентската цена на Microinvest Авангард Touch е 499 евро без ДДС с включен търговски софтуер в цената, което я прави много по-евтина от произволен китайски аналог, при значително по-добри параметри, посочиха от компанията.

Коментари по темата: „Микроинвест засилва продажбите на компютри”

добавете коментар...

  1. bai ivan

    ae basi prodajniq sait stanahte

Коментар