Проектор NEC споделя безжично с 50 устройства

UM352Wi позволява мигновено споделяне и колективно ползване на съдържание от таблет

UM352Wi позволява мигновено споделяне и колективно ползване на съдържание от таблет

Нов проектор на японската компания NEC позволява свързване на до 50 устройства чрез безжична връзка за споделено ползване на съдържание. Моделът UM352Wi има потенциал да подобри учебния процес с вградените си възможности за колективна работа, групово обучение и интерактивни инструменти.

UM352Wi позволява мигновено споделяне и колективно ползване на съдържание от таблет с помощта на технологията Miracast и софтуер NEC DisplayNote. Проекторът предоставя също функции за съвместна работа като анотации и гласуване.

Нещо повече, потребителите могат едновременно да преглеждат съдържание от 16 устройства, а съдържанието на проектора да се предава в уеб-браузърите.

NEC UM352Wi има яркост 3500 ANSI лумена, вграден приемник на сигнали от интерактивна писалка и две такива писалки за въвеждане на записи както на електронна дъска, така и на други повърхности.

Учащите могат да добавят бележки на всяка стена или на дъската, без да използват компютър. Функции за автокалибриране и корекция на неравностите на екрана облекчават процеса на настройка.

Към проектора могат да бъдат добавени лесно сензорни възможности с помощта на допълнителен модул Touch NP01TM, който се настройва софтуерно. NEC UM352Wi ще излезе на пазара в Европа в началото на юли, но цената все още не е обявена.

Коментар