Word, Excel и PowerPoint – вече и за Android телефони

Office за Android телефони позволява на потребителите да създават, допълват или редактират документи в движение

Office за Android телефони позволява на потребителите да създават, допълват или редактират документи в движение

Популярните офис приложения Word, Excel и PowerPoint вече са достъпни и за Android телефони, съобщи Microsoft. Досега от възможностите на Office пакета можеха да се възползват само потребителите на Android таблети.

Приложенията ще предложат същото удобство при ползване, както за Android таблетите, но с напълно обновен дизайн за телефон, уточни разработчикът.

Word, Excel и PowerPoint за Android телефони допълват останалите предложения на Microsoft за най-популярната мобилна платформа – Outlook, OneNote и OneDrive. Компанията вече предлага пълен набор от функционалности за Android устройства.

Office за Android телефони позволява на потребителите да създават, допълват или редактират документи в движение.

Стремежът на Microsoft е да направи възможно ползването на пълния набор от възможности на приложенията навсякъде и от всяко едно устройство.

Безплатните версии на приложенията предоставят основни функции за преглеждане, създаване и редактиране на документи на устройства с размер на екрана 10,1 инча или по-малък. Пълната функционалност на Office за Android е достъпна за потребителите с абонамент за облачната услуга Office 365.

Даунлоуд: Word за Android, Excel за Android, PowerPoint за Android

Коментар