2be със 120 квадратни метра търговска площ в „Мол Варна”

Водещата верига за мобилни технологии 2be отваряседмия си магазин в морската ни столица Варна. Магазинът се намира на партера на най-големия търговски комплекс за търговия и забавление у нас – „Мол Варна”, който ще бъде открит със специална програма на 12 юни. „Мол Варна” се намира на адрес бул. Владислав Варненчик 186.
Магазинът е разположен на площ от 120 кв. м ивнего жителите и гостите на Варна могат да открият най-изгодните оферти на всички мобилни оператори, както и пълната гама мобилни телефони, цифрова техника, аксесоари, hi-tech устройства, оборудване и периферия от продуктовото порфолио на 2be.
Новото е, че освен с възможност за тестване на продуктите магазинът ще разполага и със специално обособена зона за обслужване на бизнес клиенти. Безплатна диагностика и решения на нуждите на корпоративните клиенти ще предлагат специално обучени консултанти. Другите служители в магазин 2be ще обслужват физическите лица. Плановете са общо екипът в този обект да достигне 10 души.
Новооткритият магазин предоставя повече удобство на клиентите на 2be в града и им дава възможността да получат компетентно и любезно обслужване, да се запознаят с атрактивните промоции и новите предложения на 2be, както и да платят месечните си сметки за услуги на БТК,vivatel и Глобул.
„Бизнес клиентите отдавна се радват на специално отношение в магазините ни, но за първи път им отделяме специално обособен сектор – проучванията ни сочат, че има очакване от страна на корпоратвините потребители за такъв подход и смятаме, че с пилотния проект в магазина ни в Мол Варна правим стъпка в правилната посока. Дългият ни опит на пазара показва, че сегментирането става все по-важно важно, дава ни възможност да вземем предвид нуждите и предпочитанията на всички социални и професионални групи. Затова откриването на новия ни магазин във Варна е не само част от разширяващата се мрежа от магазини на компанията, а и е в съответствие със стратегията на 2be да осигури на своите клиенти надеждна мобилна комуникация и да направи високите технологии достъпни”, коментира Станислава Арнаудова, Изпълнителен директор на 2be.

Коментар