Globul среща фенове с рок легендата Лени Кравиц

GLOBUL организира специална томбола за феновете на рок звездата Лени Кравиц преди концерта му в София на 27 юли.
Само в търговската мрежа на GLOBUL ще се предлагат два модела SonyEricsson Walkman телефони – W380i и W580i – с инсталирано ексклузивно мобилно съдържание. Телефоните ще са заредени с тема, скрийнсейвър, картинки и видео интервю с Лени Кравиц.
Всеки, който закупи SonyEricsson W380i или W580i с абонаментна програма от представителен магазин на GLOBUL,ще може да участва в специална томбола за спечелването на 100 билета за концерта на Лени Кравиц, 10 брандирани SonyEricssonW890i телефона и голямата награда –  китара Gibson с автограф на рок звездата. Петнадесет участници, спечелили билети за концерта, ще имат възможността да се срещнат зад кулисите лично с легендата Лени Кравиц.
Промоцията ще стартира на 30 май и ще продължи до 10 юли, а победителите ще получат наградите си в периода 20 – 25 юли 2008 г. 
GLOBUL и SonyEricsson са основните спонсори на концерта на Лени Кравиц в София. По повод това партньорство рок легендата сподели: "Аз съм истински щастлив от партньорството си със SonyEricsson и GLOBUL, което осъществява директна връзка между моята музика и феновете ми като им предоставя възможност да слушат Love Revolution само с едно натискане на бутона на техния SonyEricsson Walkman телефон".

Коментар