“Р и М България” се подсили с опитен мениджър “Публични мрежи”

Компанията „Р и М България“, част от групата на швейцарската Reichle & De-Massari AG (R&M), привлече в екипа си експерт с дългогодишен опит в сектора на телекомуникациите у нас.
От 26 май Цветан Димитров е назначен на длъжността мениджър „Публични мрежи“. Специалистът ще отговаря за проектите на компанията, свързани с всички телекомуникационни оператори, както и с изграждащите се жилищните комуникационни мрежи.
Димитров вече е преминал едноседмично обучение в централата на R&M в Швейцария. Той има магистърска степен от Техническия университет София, специалност Електроника, Микроелектроника и Микропроцесорно оборудване.
Преди да се присъедини към екипа на „Р и М България“, Цветан Димитров е работил като мениджър проекти в телекомуникационния оператор Спектър Нет, където е отговарял за дейностите на компанията, свързани с поддръжката и развитието на телекомуникационната инфраструктура и услуги на територията на Бизнес Парк София.
Преди това специалистът е заемал последователно различни позиции в Българската телекомуникационна компания (включително началник на телефонна централа), както и в Линден Иммобилиен Мениджмънт, където се издига до длъжността мениджър телекомуникации.

Коментар