Dell UC Command Suite разширява възможностите за отчитане на анализи

  • Повече възможности да се извличат реални изводи от работната дейност, използваните имейли и тенденции, както и използваните комуникации срез множество обединени комуникационни платформи
  • Намалена е сложността в управлението на множество UC платформи, като по този начин се помага планирането на бъдещ ръст и консолидация
  • Направлява се междуплатформеното възприемане и използване, за да се реализира максимална възвращаемост на инвестиции

Бракнел, Великобритания – Dell Software обяви нова реализация на своя продукт Unified Communications Command Suite. Той идва с нова възможност за отчитане на анализи от Office 365 и Cisco Unified Communications Manager към междуплатформени анализи и решения за диагностика на Dell. Unified Communications Command Suite 8.1, единственото решение на пазара, което предлага анализи и диагностики както през Microsoft Exchange, така и през Lync, сега разширява възможностите на организациите да извличат ползи от стойността на информацията от своите обединени комуникационни (Unified Communications – UC) системи. Така се увеличава продуктивността на потребителите, подобряването се възприемането, защитава се чувствителната информация, повишава се възвръщаемостта на инвестициите, както и планирането на бъдещия ръст и миграциите.

UC Command Suite 8.1 на Dell e решение, което помага на организациите да взимат много по-информирани решения относно техните развиващите се единни комуникационни стратегии

UC Command Suite 8.1 на Dell e решение, което помага на организациите да взимат много по-информирани решения относно техните развиващите се единни комуникационни стратегии

Днешните организации инвестират сериозно в обединени комуникации и обикновено имат разнообразие от системи в рамките на самите организации. Все още липсва обаче точна представа за това кой използва платформите или кой вече ги е използвал. Резултатът е загуба на продуктивност, увеличаване на човекочасовете за поддръжка и милиони долари в допълнителни софтуерни платформи.

С идването на края на поддръжката на Windows Server 2003 се увеличава възприемането на Office 365 и  Exchange 2016. Организациите обмислят пътища за миграция на множество UC платформи, които ще поддържат увеличаващите се бизнес нужди, а самите компании ще бъдат по-добре подготвени за бъдещ ръст. UC Command Suite предоставя точни изводи от вече разгърнати различни UC комуникационни платформи. Като тази информация ще включва това  кои офиси, отдели или градове използват специфичните възможности на платформите. Така ще се помогне на бизнесите да определят къде да се увеличи инвестицията и къде да се елиминира платформите, за да не бъдат използвани в бъдеще.  Тези изводи помагат на организациите по-добре да се приоритизират, да се предвижда планирането на капацитета за бъдещата среда и да се подсилят по-добре комуникациите, като същевременно се направят политики за предотвратяване загубата на данни и се планира техния миграционен път. В допълнение тези UC изводи помагат да се предвиди какво е междуплатформеното възприемане и използване. По този начин се постига максимална възвращаемост на инвестициите.

UC Command Suite 8.1 на Dell предлага единно решение, което да адресира увеличаващите се бизнес нужди

UC Command Suite 8.1 на Dell e решение, което е готово за бъдещето, и което предоставя точни изводи и сравнения от използването на системите Office 365 Exchange online, Exchange on-premises, Lync/Skype for Business и дори Cisco Unified Communications Manager. Това единно решение помага на организациите да взимат много по-информирани решения относно техните развиващите се единни комуникационни стратегии, както и да правят много по-добри планове за бизнес растежа си.

Тъй като повечето  организации възнамеряват да преминат към Office 365 и Exchange 2016,  UC Command Suite им позволява да планират успешна миграция с редуциране на риска, чрез оценка на тяхната среда за обмен днес. Решението на Dell предоставя възможност за анализи в процеса на използване на комуникацията, политики за сигурност, както и визия за работната активност в бъдеще. Новите възможности на UC Command Suite включват:

  • Присъщата поддръжка на Office 365: Подобрява анализирането и функциите в Office 365 Exchange онлайн среда. UC Command Suite улавя всякакви присъщи доклади, предоставяйки изводи за имейл използването и тенденции, за да се помогне подобряването на  комуникационните политики, подсигурявайки  споразумения за нивата на обслужване (Service Level Agreement – SLA) за отговорните отдели.
  • Cisco Unified Communications Manager Support: Позволява на организациите да наблюдават използването и тенденциите в рамките на техния Cisco Unified Communications Manager, като се реализира възвръщаемост при потребители и отдели. Предоставя пълен поглед и инструментариум на средата, конференциите и peer-to-peer сесиите. Освен това сравнява използването на Microsoft Lync/Skype for Business, за да помогне да се направят добре информирани решения в рационализацията на  UC среди.
  • Поддръжка на Lync/Skype for Business: Разширяването на сегашните Lync предложения с добавянето на поддръжка към последната реализация, наречена Skype for Business 2015, позволява на клиентите възприемат по-добре новия Skype for Business Client. Имайки предвид ъпгрейда от Lync към Skype for Business, UC Command Suite помага на  организациите като в премигриционна фаза взима планирането на капацитета и прогнозирането на използването на специфична медия, така че да бъде сигурно. По този начин разгръщането е съизмеримо спрямо нуждите на организациите съответно.

Наличност:

  • Unified Communications Command Suite 8.1 е официално в наличност от 24 юни.
  • Решенията на Dell Software са достъпни както директно, така и през партньорите в търговските канали.