Новият сайт на Суперхостинг.БГ предлага полезни съвети

Българската компания за хостинг услуги СуперХостинг.БГ представи новия си фирмен уеб сайт. Освен корпоративна информация, новини около компанията и предлаганите от нея промоции, на адрес superhosting.bg посетителите могат да открият полезни материали за разработка на уеб – сайтове, използване на CMS – приложения, оптимизация за търсачки и др.
„Нашата цел е знанието на тема уеб – дизайн и уеб – програмиране да получи по-щироко разпространение сред българските потребители. Това ще помогне не само на СуперХостинг.БГ, като компания, предлагаща качествени хостинг услуги, но и на целия Интернет бранш във време, в което той изпитва недостиг на специалисти“ – убеден е Любомир Русанов, управител на компанията.
Едно от основните предимства на новия сайт е улеснената възможност за поръчка на услугите на СуперХостинг.БГ, която става с един клик от началната страница. Компанията предлага разнообразни хостинг планове, домейни, наети сървъри, SSL сертификати, регистрация в търсачки и изработка на уеб сайтове, както за крайни потребители, така и за малки, средни и големи компании.
Сайтът улеснява и съществуващите клиенти на компанията, предлагайки още на първата си страница разнообразни възможности за плащане (включително ePay и PayPal), както и за връзка с отдела по поддръжка 24 часа в денонощието и 7 дена в седмицата.
С интуитивен дизайн и удобна навигация superhosting.bg е уебсайт, в който дори и начинаещите потребители ще се ориентират лесно. Освен разнообразна информация за стартиране на дейност в Интернет, посетителите на сайта ще намерят и последните новини от света на глобалната мрежа. В секцията за „Често задавани въпроси” са обяснени основни понятия като хостинг, домейн, webmail, POP3, IMAP и други, които помагат както за избора на услуга, така и за повишаване нивото на познанията в тази област.
Новият корпоративен сайт на СуперХостинг.БГ ще бъде основен претендент в категория „Услуги“ на тазгодишния Международен Уеб Фестивал Албена 2008.

Коментар