FColor.bg пуска футболен хостинг заради европейското

Хостинг компания FColor.bg обяви, че започва кампания наречена "Футболен хостинг". Тя ще продължи през целия месец юни и има за цел да стимулира Интернет потребителите да създадат собствени блогове, лични сайтове или бизнес проекти на футболна тематика. Кампанията включва игра наречена "Футболен хостинг Евро 2008", в която Интернет потребителите трябва да познаят резултата от поне единия от мачовете, които се играят всеки ден на Евро 2008. Който иска да участва в нея може да посети специалната страница www.fcolor.bg/euro2008/ и да изпраща всеки ден прогнозите си чрез уеб формата в нея.
FColor.bg заявява, че тези, които познаят резултата от един мач, още на следващия ден печелят: 25% талон за отстъпка от цените за уеб хостинг, продукти и услуги за уеб сайтове, който важи до 1-ви септември 2008 г.; участват в томбола за спечелване на футболни топки и ако искат да имат футболен блог получавате такъв (блог хостинг) в блог мрежата Pal.bg с адрес от вида www.pal.bg/моятблог без заплащане. Всеки от блоговете може да бъде поставен под собствен уеб адрес на собственика му, като при тази опция той заплаща единствено за регистрацията на уеб адрес.
За тези, които не се интересуват от Евро 2008, но имат нужда да развиват уеб сайта си в посока електронен магазин, социална мрежа или друг вид общностен уеб сайт FColor.bg предлага възможността да получат SSL сертификат и статичен IP адрес като част част от два хостинг плана – BG план и Мулти сайт.
С Мулти сайт хостинг услугата FColor дава като подарък на клиентите си и специално приложение с което да създадат и поддържат собствена видео мрежа.

Коментар