Директно от Международния Уеб Фестивал Албена 2008

4 юни 2008 г., Албена. Приключиха първите презентации на разработчиците на номинираните сайтове на Международния Уеб Фестивал Албена 2008. Организаторите от Българската Уеб Асоциация обещават, че презентациите ще бъдат “качени” на сайта www.bwa.bg.
Атмосфера: Пълна зала, невероятни презентации, преки сблъсъци, перфектно подготвени екипи от разработчиците и професионални защити на номинираните проекти. “Вероятно, убеден съм и всички тук присъстващи ще се съгласят с мен, че тази година Уеб Фестивалът 2008 е с най-добра организация, със завидно техническо оборудване от плазми, проектори, озвучаване, “лоби” зали – сподели Васил Костов, в една от почивките. Васил е студент от Варненския свободен университет, който е бил на Уеб Албена 2006 г. като първокурсник – Много исках да дойда и да видя разработчиците на сайтовете на Дарик Радио и Уеб Медия Груп – продължава Васко. Исках да чуя професионална защита и истинска презентация на уеб сайт. Страхотно впечатление ми направиха също и готините “строители” от Файърфлай Студиос, както и авторите на сайтовете на “Нова плюс” и “Това го знае всяко хлапе”. Имам чувството, че “на живо” всеки разработчик и днес, а и утре, ще успява да омая както журито, така и публиката…”
Какво да очакваме утре? Още презентации! Всъщност Уеб фестивалът “започва” отновм утре, 5 юни, когато от 10.30 до 13.00 ч. презентации ще имат уеб разработчиците на сайтове от категориите Технологии, Транспорт, Туризъм, Търговия, Услуги, Финанси, Храни и напитки, както и някои, позакъснели….
Конгресната програма: Започва от 12:00, когато участници и гости ще говорят и дискутират за Интернет Рекламата в България“. Ще имат възможност да чуят позицията и да дискутират въпроси с маркетинг и медиа директори на ключови рекламодатели и водещи рекламни агенции.
Времето: Почти през цялата седмица на хубаво време ще се радват по Черноморието. Температурата по морския бряг на 5 юни ще бъде към 25, а от петък до края на седмицата – от 21 до 23 градуса.

Коментар