Транс Телеком набира стажанти за лятото

Възможност за стаж в 13 града в цялата страна предложи телекомуникационната компания Транс Телеком. Лятната програма е насочена към студенти и абсолвенти, съобщиха от компанията.
Одобрените кандидати ще станат част от търговския екип на Транс Телеком и ще работят в реална бизнес среда. Предвидени са продуктови и търговски обучения, месечно възнаграждение и бонуси.
Някои от младите търговци ще имат възможност да продължат кариерата си в компанията след края на програмата, уточниха от телекома.
„Основната ни цел е да дадем максимално практически ориентирана възможност на млади специалисти с интерес към търговията и високите технологии”, каза Борислав Иванов, главен търговски директор на Транс Телеком ЕАД.
Кандидатите ще бъдат избрани на базата на мотивационно писмо, CV и личен разговор. Документи ще се приемат до 30 юни на адрес hr@transtelecom.bg. В програмата могат да се включат студенти и млади специалисти от всички университети в страната с интерес към продажбите в сектор телекомуникации.

Коментар