Шпионски снимки на iPhone 6s изтекоха в интернет

iphone_6s_top

Предният панел на iPhone 6s не се различава от този на сегашния модел iPhone 6

Френски сайт разпространи първи шпионски снимки на iPhone 6s – следващия смартфон на Apple, очакван по-късно тази година.

Според публикацията в Nowhereelse.fr, снимките са направени в завод на Foxconn – тайванската компания, която произвежда смартфона по поръчка на Apple.

Сайтът Nowhereelse.fr се счита за надежден източник на информация и често на него се позовават водещи издания, така че снимките вероятно са достоверни.

iphone_6s_1

Производството на iPhone 6s вече е започнало, според публикация във френски сайт

Панелът на iPhone 6s изглежда като този на iPhone 6. Предположенията, че новият смартфон ще наподобява своя предшественик, се потвърждават, по аналогия с iPhone 5s/5 и iPhone 4s/4.

По-рано този месец същият блог съобщи, че Foxconn ще започне производството на iPhone 6s в края на юли, а публикуваните сега снимки са доказателство за тази прогноза. Очакват се две версии – със сребрист и златист цвят.

Към момента параметрите на iPhone 6s не са известни. Говори се за защита на екрана със сапфирено стъкло и наличие на технология Force Touch, която определя силата на натиск, но това са само предположения.

Коментар