Toshiba е готова за надстройка до Windows 10 за своите нови и съществуващи модели

  • Безплатна надстройка до Windows 10 за продуктова линия 2015 от 29-и юли
  • Възможност за надстройка до Windows 10 за по-стари устройства чрез актуализирани драйвери и софтуер
  • Нови модели, оптимизирани за Windows 10 с бутон за бърз достъп до Cortana

toshiba_laptop_top

София, България, 27 юли 2015 г. – Toshiba Europe GmbH обяви, че продуктовата й линия от нови Windows устройства ще предлага надстройка към Windows 10 от 29-и юли 2015 г. В допълнение, много от моделите от 2013 и 2014 г. също ще получат възможност за надстройка от същата дата.  Надстройката до Windows 10 се предлага от Microsoft Corp. безплатно за една година от датата на наличност.

Сандор ван дер Хам, вицепрезидент „Потребителски лайфстайл продукти и услуги“ за дивизия преносими компютри, Toshiba Europe GmbH заяви: „Щастливи сме да предложим на нашите клиенти възможността да преживеят Windows 10 от първия ден на неговата наличност както с нашата нова продуктова линия , така и с по-голяма част от вече съществуващите ни модели. Работихме в тясно сътрудничество с Microsoft, за да сме сигурни, че нашата нова гама е оптимизирана така, че да извлечете максимума от Windows 10 и сме развълнувани за въвеждането му на пазара. Потребителите ще имат свободата да опитат най-доброто от новите устройства на Toshiba и последната версия на операционната система Windows .”„Партнирахме си в тясно сътрудничество с Toshiba по време на целия проект по разработването на Windows 10 и сме развълнувани от новия дизайн, който оптимизира употребата на Cortana и допълнително се фокусира върху други ключови характеристики на Windows 10,” коментира Питър Хан – вицепрезидент „Международен OEM маркетинг“ в Microsoft Corp. “Toshiba доставя уникално изживяване на своите клиенти чрез редица хардуерни иновации.”

Всички нови Windows устройства на Toshiba от тазгодишната продуктова линия, включваща сериите Satellite C, Satellite L, Satellite P, както и хибридните устройства Satellite Radius 15 и Satellite Click Mini, ще могат да получат безплатна надстройка, налична от 29-и юли. Проектирани така, че да предлагат максимално удобство при използването на Windows 10, много от новите модели включват хардуер и компоненти за плавна производителност, система с двоен микрофон за най-доброто Cortana[2] изживяване и бутон за бърз достъп на клавиатурата за още по-пълноценно използване на дигиталния асистент на Microsoft.

Потребителите с модели на Toshiba от 2014 г. също ще могат да се възползват от надстройка към Windows 10, като повечето модели ще могат да я получат веднага. Toshiba ще помогне за надстройка на своите устройства от 2013 г. чрез актуализирани драйвери и допълнителен софтуер, който ще е наличен в рамките на шест месеца от датата на стартиране на възможността за надстройка.

За повече информация по отношение на възможността за надстройка до Windows 10 с Toshiba и график за надстройване по  модели посетете http://www.toshiba.bg/innovation/generic/windows10.

За новата продуктова линия на Toshiba:

Satellite Radius 15 е 15,6-инчов хибриден лаптоп с панта, която позволява завъртане на 360 градуса и по този начин осигурява 5 различни режима на работа с устройството.

Satellite P е новата високопроизводителна серия на Toshiba, подходяща за гейминг и мултимедия и включва мощни 15,6-инчови модели.

Серията Satellite L включва 15,6-инчовите Satellite L50-C/L50D-C и 17,3-инчовия Satellite L70-C, които комбинират елегантен дизайн и функционалност, както и още по-тънък профил. Серията предлага всичко необходимо за пълноценна ежедневна работа с компютър в комбинация с богат избор от цветове.

Satellite C предлага модели с размер на екрана 17.3“, 15.6“ и 14“ с елегантно шаси на тънки черти и избор между Intel® или AMD процесори на изключително достъпна цена.

[2] Наличността на Cortana и нейното използване могат да зависят от пазара.