Alcatel OneTouch Conquest – защитен от влага и прах

OneTouch Conquest предоставя 5-инчов сензорен екран с резолюция 720р - 1280х720 пиксела

OneTouch Conquest предоставя 5-инчов сензорен екран с резолюция 720р – 1280х720 пиксела

Alcatel попълни гамата си от смартфони с модела OneTouch Conquest, който може да работи в мрежи от четвърто поколение LTE и отговаря на стандарта IP67 за прахо- и водоустойчивост. Според производителя, новият смартфон остава функционален дори на 1 метър под водата в продължение на половин час.

Устройството стъпва на четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon с тактова честота 1,2GHz, допълнен от 1GB оперативна памет и 8GB флаш памет, която може да се разшири с microSD карта с капацитет до 32GB.

OneTouch Conquest предоставя 5-инчов сензорен екран с резолюция 720р (1280х720 пиксела), който е защитен от повреди със здраво стъкло Dragontrail Glass. Налични са две камери – задна с резолюция 5 мегапиксела, автофокус и светкавица, както и предна 2MP за селфи и видео разговори.

Моделът е оборудван с безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, GPS приемник, LTE модем  и стандартен набор от датчици. Захранва се от батерия с капацитет 2500 мАч, има размери 141х72,3х9 мм и тежи 140 грама.

Alcatel OneTouch Conquest идва с операционна система Android 5.0 Lollipop на цена от 130 долара в онлайн магазина boostmobile.com.

Коментари по темата: „Alcatel OneTouch Conquest – защитен от влага и прах”

добавете коментар...

  1. kod9

    Драги ми Копачо, малко си пообъркал грамажа…..Поизчакай година две, за да си купите смартфон с гъвкав дисплей, който е тип мида, и след като се го отворите от 5 инча става на 10 инча. Много е вероятно сартфоните със супергъвкав дисплей да изместят тотално таблетите….. Те това е бъдещето…..

  2. Копач

    Малеее 1140 грама???
    Кило и нещо?
    Върви ли в комплект с раница за носене?

Коментар