Windows Bridge пренася iOS приложения в Microsoft среда

Разработчиците ще могат лесно да пренесат своите iOS приложения в среда Windows  с помощта на софтуерния инструмент Windows Bridge

Разработчиците ще могат лесно да пренесат своите iOS приложения в среда Windows с помощта на софтуерния инструмент Windows Bridge

Microsoft пусна свободно изходния код на помощната програма Windows Bridge. Софтуерът улеснява адаптирането на iOS приложения към компютри, таблети и смартфони с Windows 8.1 и Windows 10.

С помощта на новия инструмент Microsoft се надява да стимулира разработчиците да пренесат програмите си за iPad и iPhone в средата на Windows и така да навакса изоставането на своя каталог за мобилни приложения.

Достъпната в момента версия на Windows Bridge не е окончателна. Microsoft е публикувала изходния код, за да може общността да го тества и коментира, както и да бъдат открити евентуални бъгове.

Финалната версия на Windows Bridge за iOS ще излезе по-късно тази година. Заедно с нея Microsoft ще пусне и публична бета версия на същата програма, но за Android, която в момента е на етап бета тестове.

Даунлоуд: Windows Bridge за iOS

Коментари по темата: „Windows Bridge пренася iOS приложения в Microsoft среда”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Андроид и iOS версиите са всъщност две коренно различни неща. За Андроид си е среда в която директно ще работят приложенията както са си без промяна. За iOS е среда и инструменти за програмисти, които лесно да адаптират кода си, но в крайна сметка ще се компилира ново приложение. Андроид приложенията ще си работят директно изтеглени оригиналните им версии. Двете системи няма да имат нищо общо.

  2. Anonymous

    Ко? Не!

Коментар