Fadata събира водещи застрахователни и IT експерти

На 12 и 13 юни 2008 г. в Melia Grand Hermitage Hotel, Златни Пясъци, ще се състои Вторият INSIS UsersForum. След успешното провеждане на първия форум през юни 2007 г. в Анталия, Турция, Fadata прие предизвикателството да превърне това събитие в ежегодно. И тази година двудневната програма ще предложи на участниците и гости на форума възможността за обмяна на информация, опит и know how
По време на събитието гостите ще се запознаят с новите технологии, разработени за потребителите на INSIS, с новите тенденции на развитие на застрахователния бизнес, както и ще споделят опит и знания с колеги от различни краища на света. Ще бъдат дискутирани и перспективите пред интегрирането на INSIS с бизнес приложения за управление връзките с клиентите (CRM), бизнес анализ (BI) и други.
Гост-лектори с международен опит ще представят последните тенденции в развитието на застраховането, новите приложими информационни технологии, както и приоритети пред застрахователния бизнес в Европа. Участие във форума ще вземат застрахователни и ИТ експерти от цял свят, партньори на Fadata и специалисти на компанията в сферата на INSIS и бизнес приложенията.
И тази година организаторите от Fadata предвиждат част от разговорите и дискусиите на форума да протекат в неформална обстановка. За гостите и участниците са предвидени интересни мероприятия извън официалната програма, което допълнително ще допринесе за опознаването и споделянето на опита между участниците.

Коментар