ERP Academy разширява дейността си

„Днес системите за управление на бизнеса увеличават своето значение в стратегията на компаниите за повишаване на тяхната ефективност”, заяви Наталия Футекова, основател на ERP Academy

„Днес системите за управление на бизнеса увеличават своето значение в стратегията на компаниите за повишаване на тяхната ефективност”, заяви Наталия Футекова, основател на ERP Academy

ERP Academy и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) стартират поредица от обучителни курсове по бизнес софтуер.

Двете образователни организации, които създадоха първата в България магистърска програма „Бизнес анализ и ERP системи”, сега разширяват дейността си с курсове, насочени към ръководители на предприятия и ИТ мениджъри, както и към всеки специалист, който желае да разшири своите познания в сферата.

Компаниите, на които предстои внедряване на система за управление на бизнеса, могат да се възползват от обученията, изпращайки ръководителя на проекта да се подготви по-добре в областта. Дори управители и изпълнителни директори без опит в сферата на технологиите могат да завършат курсовете, натрупвайки повече познания в една ключова за техните предприятия област и подготвяйки се по-добре за осъществяването на ИТ стратегията на компанията, в която работят.

Обучаващите се ще се запознаят с най-важните класове бизнес софтуер и сфери на управление в предприятията – ERP, CRM, BI и др., уточниха от академията. Курсовете ще се водят от представители на компаниите ERP.BG, Балкан Сървисис, Тим Вижън и др.

ERP Academy представлява обединение на най-големите български разработчици и внедрители на бизнес софтуер, както и експерти от областта, което има за цел да подготви необходимите на бранша кадри и да популяризира сегмента на системите за управление на бизнеса като подходяща сфера за успешно кариерно развитие.

„Днес системите за управление на бизнеса увеличават своето значение в стратегията на компаниите за повишаване на тяхната ефективност. Мениджърите възприемат този тип софтуер като ключови за успеха на ръководените от тях фирми и осъзнават нуждата от добре обучение кадри, работещи в тях”, посочи Наталия Футекова, основател на ERP Academy.

Именно по тази причина, успоредно със стартиране на първата у нас магистратура в областта, която да изгради дипломирани специалисти, академията взима решение да организира и поредица от курсове, подходящи за ИТ мениджъри, управители, системни администратори и широк спектър от други длъжности в компаниите.

Курсовете на ERP Academy са подходящи също и за специалисти от икономически или технологични специалности, които искат да усъвършенстват познанията си, да се запознаят със системите за управление на бизнеса и да получат сертификат в областта, допълни Наталия Футекова.