Безжична система оптимизира складовите дейности в TESY

Безжична корпоративна мрежа заработи в новия склад на най-големия производител на битова техника в Централна и Източна Европа – компанията TESY, съобщиха от System Group България, която е партньор на Motorola и изпълнител на проекта.
Изградената безжична мрежа, заедно със софтуера Warehouse Management System, ще оптимизира текущите процеси в склада – инвентаризация, приемане, експедиция, ще намали времето за получаване на информация от и до складовия работник за конкретна стока или определена поръчка, обясни Мария Митева, мениджър на проекта.
Решението включва мобилни индустриални компютри Motorola МС9090 с възможност за сканиране и обработка на баркодове. Устройствата позволяват достъп в реално време до важна информация от ключовите звена във веригата на доставки.
Мобилните компютри са защитени срещу механични и физически въздействия от рода на падания, влага, ниска и висока температура и др., поясниха от System Group. Класът на защита е IP64.
Многото функции за ефикасно събиране на данни в МС9090 увеличават производителността и ускоряват вземането на решения. Мобилните устройства са подходящи за бързо заприхождване, експедиция и инвентаризация на стоки в складове и търговски обекти.

Коментар