Dell смята, че има облачно предимство над Cisco

Dell все по-често набляга на предимствата на своите облачни технологии спрямо тези на Cisco

Dell все по-често набляга на предимствата на своите облачни технологии спрямо тези на Cisco

Висши мениджъри на Dell все по-често изтъкват предимствата на собствените си облачни решения спрямо тези на конкурента Cisco.

Шефът по маркетинг на клауд продуктите в тексаската компания Глен Кийлс заяви пред CRN, че Dell може да създаде напълно готов за работа облак, който е с 80% по-бърз от решенията на Cisco и освен това е по-евтин за експлоатация.

В частност, става въпрос за платформите Dell Active System Manager и Cisco UCS, които по-рано сравни и президентът на Dell Enterprise Мариус Хаас. По думите на топ мениджъра, платформата на Dell е почти със 100% по-евтина, но предлага с 80% по-висока скорост на работа от конкурентното решение.

От началото на годината шефовете на Dell не един и два пъти споменават в своите интервюта конкурента Cisco, като постоянно изтъкват неговите недостатъци, вкл. обвързването на клиентите към собствени скъпи технологии и игнориране на отворените архитектури.

По думите на основателя и настоящ CEO на Dell – Майкъл Дел, Cisco е старомодна компания, която не отчита важни за индустрията тенденции. Според него, Cisco е съсредоточена не върху интересите на клиентите, а върху увеличаването на печалбата.

Коментари по темата: „Dell смята, че има облачно предимство над Cisco”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    „платформата на Dell е почти със 100% по-евтина” да се чуди човек как ги пресмятате тези неща.

Коментар