Сайтът на СуперХостинг е победител в „Услуги” на уеб фестивала Албена

Новият фирмен уеб сайт на хостинг компанията СуперХостинг.БГ (www.superhosting.bg) спечели първо място в категорията „Услуги“ на тазгодишния Международен Уеб фестивал в Албена. Събитието, което се проведе от 4 до 8 юни в черноморския курорт, събра за четвърти път българската Интернет общност и очерта някои от основните тенденции в сектора. Организатори на станалата вече традиционна проява са Българската Уеб Асоциация и Медиамикс Груп.
Новият фирмен сайт на СуперХостинг.БГ предлага улеснена възможност за поръчка на услугите на компанията, разнообразни опции за плащане (включително ePay и PayPal) и бърза връзка с отдела по поддръжка 24 часа в денонощието и 7 дена в седмицата. По този начин новият сайт се превръща в един от първите български примери за бизнес функциониращ изцяло в Интернет пространството. Основна цел на компанията е постоянно да подобравя предлаганите услуги и да улеснява работата на настоящите и бъдещите клиенти. „Нашата цел е да улесним максимално достъпа на потребителите до услугите ни и последващата комуникация с клиентите ни, използвайки възможностите, които ни дава Интернет. Затова приемаме първото място от Международния Уеб фестивал като част от цялостната ни политика за въвеждане на онлайн услуги от ново поколение“ – заяви Любомир Русанов.
С интуитивен дизайн и удобна навигация www.superhosting.bg е уебсайт, в който дори и начинаещите потребители ще се ориентират лесно. В секцията за „Често задавани въпроси” са обяснени основни понятия като хостинг, домейн, webmail, POP3, IMAP и други, които помагат както за избора на услуга, така и за повишаване нивото на познанията в тази област.

Коментар