Satellite Radius 14 поддържа пет режима на работа

Чрез своя 360-градусов въртящ се екран Satellite Radius 14 може да се ползва в пет различни режима

Чрез своя 360-градусов въртящ се екран Satellite Radius 14 може да се ползва в пет различни режима

Ново хибридно устройство на Toshiba се трансформира лесно чрез своя 360-градусов въртящ се екран в пет различни режима на употреба – лаптоп, таблет, „тейбълтоп”, презентация и публика. Благодарение на тази функционалност, потребителите получават гъвкавост и удобство за всяка ситуация.

Satellite Radius 14 предлага избор между 6-то поколение процесори Intel Core и четириядрени AMD процесори. 10-точковият мултитъч дисплей с диагонал 14 инча и резолюция HD е устойчив на пръстови отпечатъци и разполага с лесно за почистване покритие. Тънко-профилният дизайн изпъква със своето черно алуминиево покритие и ергономична клавиатура без рамка, с подсветка.

10-точковият мултитъч дисплей с диагонал 14 инча и резолюция HD е устойчив на пръстови отпечатъци и разполага с лесно за почистване покритие

10-точковият мултитъч дисплей с диагонал 14 инча и резолюция HD е устойчив на пръстови отпечатъци и разполага с лесно за почистване покритие

За качественото аудио се грижат вградените високоговорители harman kardon с технология DTS Sound. В допълнение, технологията Bluetooth Link позволява безжично свързване на външни устройства за възпроизвеждане на музика през говорителите на Satellite Radius 14 от смартфон, таблет или друго Bluetooth-съвместимо устройство.

Животът на батерията до десет часа позволява работа и забавление с всеки от петте режима през целия ден, без презареждане. Satellite Radius 14 се предлага и с опционален SSD диск за по-бързо стартиране и скоростен достъп до файловете в комбинация с намалена консумация на енергия.

Оптимизиран за работа с Windows 10, хибридът включва бутон за бърз достъп до гласовия дигитален асистент Cortana, както и система с двоен микрофон за повече чуваемост дори в шумна среда. Функцията Continuum позволява плавен преход на разглежданото съдържание и използваните приложения при преминаване между различните режими на употреба.

Наличен е HDMI порт с поддръжка на Ultra HD на съвместим телевизор, а технологията Intel WiDi4 дава възможност за безжично споделяне на съдържание. Предвидени са три USB порта, единият от които с функционалност Sleep & Charge за зареждане на устройства в режим на неактивност, както и Intel Dual Band Wireless AC за безжичен достъп до интернет.

Toshiba Satellite Radius 14 ще излезе на пазара в България през четвъртото тримесечие на годината. Цените на хибридния компютър все още не са обявени от производителя.

Коментар