Toshiba актуализира лаптопите Satellite

Toshiba обяви серия ъпдейти на избрани свои модели лаптопи. Satellite P50-C и Satellite P50t-C ще се предлагат с новото 6-о поколение процесори Intel Core, а хибридният Satellite Radius 11 и CL10-C получават освежен дизайн и ъпгрейд по отношение на чиповете.

Въртящият се на 360 градуса HD екран на Satellite Radius 11 позволява пет различни режима на работа

Въртящият се на 360 градуса HD екран на Satellite Radius 11 позволява пет различни режима на работа

Satellite Radius 11 и Satellite CL10-C

Хибридният Satellite Radius 11 и компактният CL10-C ще бъдат актуализирани с нови  Intel Celeron N3050 и Pentium N3700 процесори. Това ще позволи удължен живот на батерията до 7 часа. Обновеният дизайн включва светлозлатисто пригладено алуминиево шаси на тънки черти и за двата модела.

Въртящият се на 360 градуса HD екран на Satellite Radius 11 позволява пет различни режима на работа според всяка ситуация. Satellite CL10-C е компактен лаптоп, удобен за пренасяне и работа в движение, в допълнение със свободата за съхранение и достъп до файлове в облака.

Satellite CL10-C е компактен лаптоп, удобен за пренасяне и работа в движение

Компактният лаптоп Satellite CL10-C е удобен за пренасяне и работа в движение

Satellite P50-C и P50t-C

Satellite P50-C и сензорният P50t-C ще бъдат актуализирани с новите четириядрени процесори от 6-о поколение Intel Core i7-6700HQ, които предлагат смарт характеристики като автоматично увеличение на скоростта и позволен овърклокинг.

В комбинация с видеокарта Nvidia GeForce GTX 950M с CUDA технология и Nvidia Optimus плюс двойна SSD/HDD поддръжка, Satellite P50-C се явява мощна система за мултимедийните ентусиасти и геймъри. Свързаността също е подобрена, тъй като слотът за SD карта сега поддържа UHS-II за по-бърз трансфер на данни.

Satellite P70-B и Qosmio X70-B

Новата видеокарта AMD Radeon R9 M365X с технология AMD Enduro, налична в Satellite P70-B и Qosmio X70-B, позволява на потребителите да работят едновременно с множество програми и да извлекат максимума от гейминг и мултимедията. И двата модела имат Full HD дисплей и премиум говорители harman kardon.

Обновените модели на Toshiba ще са налични в Европа през четвъртото тримесечие на 2015 г., съобщиха от представителството на компанията у нас.

Коментар