Мтел обяви две ключови назначения

Двама нови директори ще заемат ключови позиции в Мтел. Това са Симеон Донев и Георги Томов, които ще оглавят съответно дирекция „Продукти и услуги” и направление „Индивидуални клиенти”.

Симеон Донев ще оглави дирекция „Продукти и услуги” в Мтел

Симеон Донев ще оглави дирекция „Продукти и услуги” в Мтел

Симеон Донев е завършил специалност „Компютърни системи и технологии” в Техническия университет в София и започва кариерата си в телекомуникациите преди 15 години в магазините на Германос. Той се присъединява към Мтел от Виваком, където в последните 7 години заема позицията директор „Продукти и услуги”.

Георги Томов поема директорския пост на направление „Индивидуални клиенти”

Георги Томов поема директорския пост на направление „Индивидуални клиенти”

Георги Томов е доказан професионалист с повече от 12 години опит в управлението на продажбите. Той също се присъединява към Мтел от Виваком, където е изпълнявал ролята на директор „Директни продажби” от 2012 г. насам. Преди това Томов е заемал и различни управленски позиции в Германос, Виваком и ЕСЕТ България.

Коментари по темата: „Мтел обяви две ключови назначения”

добавете коментар...

  1. :o)

    ами сещай се сам Георги…в България и по света постоянно летят мениджърчета от среден и висок клас. Назначават се – поставят им се едни невъзможни таргети – айде постигни ги – и после като не стане – оп нов мениджър назначен 🙂

  2. Георги

    За кой път вече чета, че директори от едната са назначени в другата…. започва да ми става интересно, какво следва от това, както за едната така и за другата компания.

Коментар