Microsoft погълна популярен Android разработчик

Echo Notification Lockscreen представлява алтернативен екран за блокиране с добри възможности за персонализация

Echo Notification Lockscreen представлява алтернативен екран за блокиране с добри възможности за персонализация

Microsoft придоби компанията Double Labs, разработчик на популярното приложение Echo Notification Lockscreen за Android смартфони и таблети. Стойността на сделката не се съобщава.

Echo Notification Lockscreen представлява алтернативен екран за блокиране, който показва известия, групирани по техния приоритет, и се отличава с широки възможности за персонализиране, за разлика от други подобни приложения.

Софтуерът се радва на високи оценки от технологични издания като TechCrunch, LifeHacker и др. Приложението е свалено над 1 млн. пъти и е любим екран за блокиране на потребителите в много страни, съгласно описанието в онлайн каталога Google Play.

Според представител на Microsoft, цитиран от Business Insider, с покупката на Double Labs компанията ще се опита “да изведе производителността на ново ниво и да държи потребителите в крак с последните събития”.

Освен това Android е добра платформа за провеждане на бързи експерименти, благодарение на голямата си потребителска база, допълват от Microsoft.

Коментар