Пулсар хвърля ръкавица към почитателите на стелт екшъна Metal Gear Solid

За втори път тази година най-големият вносител на компютърни игри предизвиква креативността на геймърите като им дава възможност да развихрят фантазията си по две теми: „Защо Metal Gear Solid?” и „За и против stealth action като жанр”.  
Конкурсът ще се проведе във форума на Пулсар от 16.06.2008 до 01.07.2008. В него участие могат да вземат всички потребители на сайта.
За да придадат още по-завършен вид на темите си, феновете ще могат да използват не само текст, но и картинки, цветово оформление, скрийншоти от играта, сравнение с други подобни игри и всичко, което форума позволява. Темите ще бъдат оценявани от възможно най-безпристрастното жури – самите потребители на сайта. Те ще могат да дадат гласа си за най-предпочитано произведение в анкета, която ще стартира след приключването на конкурса и ще продължи една седмица. След изтичането на този срок, ще бъдат излъчени и победителите.
Наградата за покорителя на първото място ще бъде промо диск (пълна версия) на играта Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, диск Metal Gear Solid 4 Saga Vol.2 и ключодържател на играта. Неговите подгласници пък ще се сдобият с диск Metal Gear Solid 4 Saga Vol.2 и ключодържател.
Всеки участник в конкурса има право да публикува само една тема, която след това не може да бъде редактирана или променяна. Затова кандидатите трябва добре да обмислят своите творби и да вложат фантазия и творчество. Повече информация за конкурса можете да получите на: http://www.pulsar.bg/forum/showthread.php?t=3415.
За Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Играта е финалният епизод от сагата за Солид Снейк, в който той е принуден да пътува по света, в преследване на стария си враг Ликуид Оцелот. Въоръжени с нови приспособления и способности, в ролята на Солид Снейк, вие трябва да преобърнете събитията в своя полза, като използвате хаоса на бойното поле, за да се внедрите дълбоко във вражеската територия. В своята последна мисия, Снейк трябва да се промъкне в базите на противника си в Средния Изток, Южна Америка и други кътчета по света, за да осуети ужасяващите планове на Ликуид Оцелот за тотално световно господство.
MGS4 е ярка илюстрация на възможностите на PLAYSTATION 3 с поразяващите си графика и „съраунд” звук. Стелт екшънът е и тестово заглавие за новия контролер DUALSHOCK 3.

Коментар