Мобилни телефони за b-connect потребителите с играта Magic Code

Всеки b-connect потребител, който презареди своята карта в периода 10 юни – 30 септември 2008 г. има възможност да участва в промоционалната игра на b-connect Magic Code и да спечели GSM апарат, GSM аксесоар или време за разговори от 1 или 5 лв.
GSM апаратите, които могат да бъдат спечелени от всеки b-connect потребител след презареждане на картата са Nokia 5310, Nokia 6288, Samsung U600, Samsung SGH – L170 или Sony Ericsson W850i. 
За да участват в играта Magic Code, b-connect потребителите трябва само да презаредят времето си за разговори с промоционални ваучери за презареждане на стойност 5 лв, 10 лв, 20 лв и 30 лв. с логото на играта Magic Code или със стандартните карти за презареждане от 5 лв, 15 лв, 25 лв и 40 лв. При презареждане с промоционален ваучер потребителят разбира веднага дали и какво печели, в зависимост от броя на съвпаденията между 12-цифрения код за презареждане и 4-цифрения MagicCode.
Независимо от това с какъв ваучер е направено презареждането, ако той е печеливш, потребителят ще получи SMS с информация за спечелената награда и начина за получаването й.Спечелилите предметна награда (GSM телефон или GSM аксесоар) могат да получат наградата си в магазин от търговската мрежа на GLOBUL или Germanos в едномесечен срок от датата на получаване на SMS уведомлението. Участниците, спечелили време за разговори ще получат автоматично стойността от 1 или 5 лв. към своя кредит до 2 часа.
Няма ограничения за броя на презарежданията и наградите, които един участник може да получи в периода на играта.
Повече подробности за условията на играта могат да бъдат намерени на www.globul.bg.

Коментар