Folder Lock – заключва файлове, папки и дискове

Освен защита на файлове и папки на диска, Folder Lock поддържа и сигурно съхранение на преносими носители

Освен защита на файлове и папки на диска, Folder Lock поддържа и сигурността на преносими носители

Folder Lock e мощен инструмент за обезпечаване на допълнителна сигурност на компютърната система при сърфиране в уеб, в частност за защита на файлове и папки.

Една от базовите функции на приложението е Lock Files – с нейна помощ можете лесно да заключите достъпа до файлове, папки и цели дискове. Допълнителна опция позволява кодиране на файловете за още по-голяма сигурност. Файловете се кодират и съхраняват сигурно в т.нар. Locker на диска.

Нещо повече, важното съдържание може да се съхранява онлайн с отделна клауд услуга. Програмата поддържа работа и с преносими устройства и носители, вкл. USB флашки и CD/DVD, ако потребителя иска неговият Locker да бъде на място различно от твърдия диск.

Достъпът до данните и функциите на програмата е защитен с парола. Можете да използвате една и съща парола, но се препоръчват различни пароли с цел намаляване на риска.

Интересна функция е Hack Security – тя следи опитите за кракване на паролата и предвижда възможност за излизане от приложението и дори изключване на компютъра, ако бъдат направени определен брой неуспешни опити.

Даунлоуд: Folder Lock

Коментари по темата: „Folder Lock – заключва файлове, папки и дискове”

добавете коментар...

  1. :o)

    Louder Fock 🙂

Коментар